Dest niet onder de indruk van negatieve reacties op keuze

31 oktober 2019, 16:29   Bijgewerkt: 1 november 2019, 08:11

Sergiño Dest kijkt terug op een week met veel reacties. De rechtsback van Ajax koos eerder deze week definitief voor een interlandcarrière bij de Verenigde Staten en dat leverde hem niet alleen maar felicitaties op.

Dat laat het talent weten in gesprek met FOX Sports. "Veel mensen hebben mij gefeliciteerd, anderen waren het er niet mee eens. Ik heb niet alle reacties gelezen, maar soms zie je het al: negatief." Al met al doen de negatieve geluiden hem weinig. "Als ik voor Nederland had gekozen, kreeg ik dezelfde reacties, maar dan van de andere kant. In de Verenigde Staten zijn ze heel blij."

Lees ook: Dest hakt noop door en verkiest Verenigde Staten boven Oranje 

De eerste maanden van het seizoen is Dest de revelatie van de Amsterdammers en heeft hij Noussair Mazraoui uit de basiself verdreven. Hij weet echter dat de concurrentiestrijd nog niet gestreden is. "Ik voel meer dat ik nog jong ben en dat ik erbij moet blijven. Ik moet goed gefocust blijven en gelukkig ben ik dat wel. Als die focus er blijft, moet het goed komen", aldus de zondag jarige verdediger. Hij wordt dit weekend negentien jaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen