Ibrahimovic krijgt aanbod voor zes duels in competitie Australië

31 oktober 2019, 13:45   Bijgewerkt: 31 oktober 2019, 14:00

Zlatan Ibrahimovic is aangeboden tijdelijk in Australië te komen spelen. Perth Glory hoopt de Zweed voor maximaal zes weken te kunnen strikken. Ibrahimovic' verbintenis bij Los Angeles Galaxy loopt officieel nog twee maanden door, maar is de competitie voor die club al voorbij. Van die situatie hoopt Perth zijn vruchten te plukken.

Gesprekken met zaakwaarnemer Mino Raiola zijn nog pril. Duidelijk is in ieder geval dat er contact is geweest. "Zijn zaakwaarnemer is benaderd. We hebben allereerst gevraagd naar zijn beschikbaarheid, daarna naar zijn interesse", aldus Perth-directeur Tony Pignata tegen The Sydney Morning Herald. Stel dat Ibrahimovic een kort Australisch avontuur ziet zitten, dan hoopt Perth hem voor de wedstrijd van 23 november tegen Sydney FC beschikbaar te hebben.

Perth beseft dat Ibrahimovic niet lang houdbaar is. Daarom zet de club in op een contract tot het einde van dit kalenderjaar. Daarna keert de oud-Ajacied terug naar Europa, zo is de verwachting. Vooral v[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/358042/transferweekje-koeman-clausule-zlatan-en-mourinho/,_blank,anuit Italië is interesse] voor Ibracadabra.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen