Makienok staat na twee jaar revalidatie voor rentree bij FC Utrecht

31 oktober 2019, 10:44

Simon Makienok staat (op archiefbeeld) donderdagavond voor zijn rentree bij FC Utrecht. Het plan is dat de spits in de bekerwedstrijd tegen Excelsior'31 als invaller speeltijd krijgt. De afgelopen twee jaar stonden voor de 28-jarige Deen in het teken van revalideren.

Makienok streek in de zomer van 2017 neer in de Domstad. Sindsdien blijft pech hem achter volgen. Na twee duels in zijn eerste seizoen sloeg het noodlot voor het eerst toe. Makienok raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie en moest onder het mes. In het vorige seizoen moest hij opnieuw geopereerd worden. Makienok had toen pas drie wedstrijden gespeeld.

"Ik kreeg maar niet het goede gevoel in mijn knie en uiteindelijk moest alles over worden gedaan en kon ik van voren af aan beginnen. Natuurlijk zijn er momenten geweest, waarop ik heb getwijfeld of het wel ooit goed zou komen", vertelt Makienok aan De Telegraaf. "Maar ik ben mentaal heel sterk en dat heb ik tijdens deze revalidaties zeker bewezen. Nu voelt mijn knie weer echt goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen