Stengs blij met voorselectie en wil ook naar definitieve groep

31 oktober 2019, 10:43

Calvin Stengs is dolblij dat hij is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal woensdag, maar toch is de AZ-buitenspeler nog niet helemaal content. Hij heeft namelijk nóg een doel: "In de definitieve selectie komen. Daar doe je het uiteindelijk voor", glimlachte de aanvaller.

Dat vertelt hij op het clubkanaal van AZ. "Ik ben er erg blij mee. Ik was bij mijn familie toen ik het hoorde, dus dat was een heel mooi moment. Een trots moment, voor mij en mijn familie", zei Stengs, die door zijn trainer Arne Slot werd opgebeld dat hij in de voorselectie zou komen. "De trainer was ook blij voor mij."

Lees ook: Koeman haalt Stengs bij voorselectie Oranje

Stengs is trots op zijn uitverkiezing. "Of het terecht is? Ik heb goede wedstrijden gespeeld, maar daar heb je ook een goed team voor nodig. Dus ook de credits naar het team. Als zij goed spelen, dan speel je zelf ook lekker en kun je daarin uitblinken."

Toch bleef de buitenspeler ook veeleisend en wil hij meer dan een plaats in de voorlopige selectie. "Ik ben blij, maar nog niet helemaal tevreden. Je hoopt ook in de definitieve selectie te komen, dat zou nog mooier zijn", aldus Stengs, die de berichten dat hem al een plek is toegezegd bij de definitieve groep met klem ontkend. "Nee, volgens mij is het niet zeker. Dus ik moet lekker doorgaan, dan zien we het wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen