Cocu's aanvoerder Keogh ontslagen door drank-incident

31 oktober 2019, 08:27

Derby County-aanvoerder Richard Keogh is per direct ontslagen. De captain van het team van Phillip Cocu was eind september bij een auto-ongeluk betrokken en liep daarbij een zware knieblessure van ruim vijftien maanden op: na onderzoek heeft de club hem besloten om vanwege ernstig wangedrag te ontslaan.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Direct na het ongeval liet Derby County al weten het onderzoek af te willen wachten en nu dat achter de rug is, heeft men deze beslissing genomen. 'Geen enkele speler of staflid mag collega's of het publiek in gevaar brengen', schrijft de club, die hem dan ook ontslaat vanwege 'ernstig wangedrag', dat hij deed na een teamuitje met de club. 

Lees ook: Cocu neemt dronkengangers Lawrence en Bennett in genade aan

Keogh was samen met Mason Bennett en Tom Lawrence - met wie hij nog een avondje ging stappen - betrokken bij een ongeval, maar het andere duo mag wel bij de club blijven. Zij kregen een boete van zes weken salaris en kreeg ook een veroordeling bij justitie. Keogh, die dus een zware blessure overhield aan het ongeval, moet het bekopen met ontslag.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen