Bakkati verrast dat hij mocht blijven, De Wolf twijfelde niet

Bakkati verrast dat hij mocht blijven, De Wolf twijfelde niet

31 oktober 2019 – Said Bakkati werkte jarenlang als assistent van Jaap Stam en kwam als diens rechterhand mee naar Feyenoord, maar na het vertrek van de hoofdcoach mag de voormalig verdediger van de Rotterdammers wél blijven. Dat was de boodschap die Sjaak Troost dinsdag had voor Bakkati, die dus ook gaat samenwerken met Dick Advocaat."De club bleek heel enthousiast over me en wilde me mede op advies van de spelers graag behouden", aldus Bakkati tegenover De Telegraaf. Dat was anders voor clubiconen Roy Makaay, Denny Landzaat en Jean-Paul van Gasten, die wél moesten vertrekken bij de Stadionclub. "Ik heb goede gesprekken met Jaap gevoerd en hij begrijpt mijn beslissing om te blijven. We zijn even goede vrienden."

Makaay, Van Gastel en Landszaat bespreken vandaag (donderdag) hun vertrek in De Kuip na hun ontslag. Vermoedelijk zullen ze een deel van hun salaris meekrijgen, zoals dat gebruikelijk is bij ontslagen in Nederland, schrijft De Telegraaf.

Lees ook: Officieel: Dick Advocaat is de nieuwe trainer van Feyenoord

De Wolf
Advocaat nam Cor Pot mee naar De Kuip en ook John de Wolf, al was het nog even onzeker of hij wel mee kon vanwege zijn verplichtingen met bij Spakenburg. Toch heeft hij niet getwijfeld. "Als je met Dick gesproken hebt, dan twijfel je niet meer. Hij hoefde mij niet over te halen", zei De Wolf tegenover FOX Sports. "Ik ben trots om assistent van Advocaat te zijn. Ik ambieer geen hoofdtrainerschap in het betaald voetbal."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 25 januari 2021

  2. zondag 24 januari 2021