Botteghin spreekt zich uit: "Gekke dagen, moeilijke periode"

30 oktober 2019, 20:13

Eric Botteghin heeft zich uitgesproken over de situatie bij Feyenoord. De Rotterdamse club nam maandag afscheid van Jaap Stam en stelde woensdag Dick Advocaat als nieuwe trainer aan. "Het zijn gekke dagen en het is een moeilijke periode", erkent de centrale verdediger

Als het aan de centrale verdediger had gelegen, was Stam niet vertrokken. "We wilden dit seizoen succesvol zijn met Stam. Helaas is dat niet gebeurd. Ik vind hem nog steeds een heel goede coach. Hij is heel duidelijk en zijn manier om te voetballen is goed. Wij moeten het uiteindelijk doen en dat is helaas niet gebeurd. Natuurlijk is het een vervelende situatie. Maar het is zijn eigen beslissing en hij voelt zich beter zo", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Advocaat is de opvolger van Stam. De ervaren trainer was als adviseur van Giovanni van Bronckhorst eerder bij Feyenoord betrokken. "We hebben toen niet echt contact met hem gehad. Giovanni was onze trainer. Hij was niet bij ons, maar meer bij Giovanni. Natuurlijk ken ik hem wel, maar dus niet persoonlijk."

Lees ook: Dick Advocaat is de nieuwe trainer van Feyenoord

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen