Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verhaar over Advocaat: "Hij kan de boel goed op scherp zetten"

Verhaar over Advocaat: "Hij kan de boel goed op scherp zetten"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 oktober 2019 – Dick Advocaat wordt de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met Feyenoord en zijn aanstelling lijkt slechts een kwestie van tijd. Zo'n anderhalf jaar geleden degradeerde Advocaat nog uit de Eredivisie met Sparta en huidige Excelsior-spelers Sander Fischer en Thomas Verhaar hopen dat Advocaat van deze periode geleerd heeft.

Advocaat nam in januari 2018 het stokje over van Alex Pastoor, maar kon Sparta niet behoeden van degradatie naar de Eerste Divisie. Thomas Verhaar was destijds speler bij Sparta en kijkt terug op de periode met Advocaat. "Hij staat erom bekend dat hij de boel goed op scherp kan zetten'', zegt Verhaar in gesprek met Rijnmond. ''Bij Sparta vlogen de vonken er de eerste weken letterlijk vanaf, alleen ging er toen iets mis dat de hiërarchie in het team niet hersteld werd. Ik hoop dat ze dat nu wel voor elkaar krijgen. Hopelijk hebben ze er van geleerd bij Sparta. Cor Pot geeft Advocaat tegengas en zegt wat hij vindt, dat werd wel gewaardeerd."

Ook Fischer, net als Verhaar tegenwoordig spelend bij Excelsior, kan zich nog goed herinneren toen Advocaat bij Sparta kwam. "Hij zei dat hij niet echt te spreken was over de kwaliteiten toen. Bij ons was Fred Grim meer de veldtrainer. En Cor is meer van de arm om de schouder."

Advocaat vertrok na zijn periode bij Sparta naar FC Utrecht en won daar de play-offs, waarna hij afscheid nam van de Domstedelingen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd