Groenendijk: "Wens van mij een keer ver te komen in de beker"

30 oktober 2019, 17:25   Bijgewerkt: 30 oktober 2019, 17:30

ADO Den Haag slaagde er onder Alfons Groenendijk nog niet in hoge ogen te gooien in de KNVB Beker. Het is zelfs tien jaar geleden dat de club een keer overwinterde in het bekertoernooi. Alfons Groenendijk hoopt dit seizoen de trend te doorbreken.

ADO Den Haag begint donderdag het bekertoernooi met een uitwedstrijd tegen competitiegenoot Fortuna Sittard. "De loting Fortuna-uit is gewoon een hele lastige. Zij hebben een vechtploeg, spelen met een leeuwenhart. De laatste thuiswedstrijden hebben ze van Feyenoord en VVV-Venlo op een goede manier gewonnen. Dat zegt wel iets", aldus Groenendijk tegen Omroep West. "Wij gaan het zeker niet cadeau krijgen, maar het is wel een wens van mij om een keer ver te komen in de beker. Ik zit hier nu vier seizoenen en dat is steeds niet gelukt."

Groenendijk geeft aan dat iedereen zich bij ADO de voorbije tijd volledig heeft gefocust op de competitie, waarin de Hagenaren afgelopen weekend op bezoek bij Vitesse (0-2) drie zeer welkome punten pakten. "Maar ook in de beker willen we een keer ver komen. Ik heb zelf met ADO een finale gespeeld en weet wat dat is. Het is gewoon hartstikke leuk om ver te komen, maar dan moet je wel een goede loting hebben", stelt hij. "Ik kan wel als trainer blèren dat ik met ADO de beker wil winnen, maar ik weet ook wel dat de kans dat wij met ADO dat doen, niet heel groot is. Alleen met een hele goede loting kan je in de kwartfinale of halve finale komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen