Steijn weigerde direct na ontslag een nieuwe aanbieding uit VAE

30 oktober 2019, 15:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Maurice Steijn werkte drie competitiewedstrijden als coach van Al Wahda, waarna hij al werd ontslagen bij de club in het Midden-Oosten. Toch had hij de kans om in de Verenigde Arabische Emiraten werkzaam te blijven, want na zijn congé kreeg hij een aanbieding van Khor Fakkan. Op dat voorstel besloot hij niet in te gaan en kijkt nu rustig om zich heen voor een nieuw avontuur, al heeft hij geen haast.

"Meteen na mijn ontslag bij Al-Wahda wilde een andere club uit de competitie me al hebben: Khor Fakkan", vertelt Steijn tegenover Voetbal International. Dat weigerde hij en sowieso zal hij geen haast maken met een nieuwe club. "Mijn contract heeft me financiële zekerheid gegeven. Ik kan de tijd nemen voor ik weer ergens aan de slag ga."

Lees ook: Steijn maakt bij Al-Wahda plaats voor Spanjaard Jimenez

Hoewel hij maar heel kort werkzaam was in de VAE, kijkt hij met een goed gevoel terug terug en hij heeft 'geen seconde' spijt gehad. "Ik ben dit avontuur met mijn volle verstand aangegaan en zou het allemaal zo weer doen. Echt waar", stelt hij. Een nieuw avontuur in het Midden-Oosten sluit hij op voorhand daarom ook zeker niet uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen