FC Twente Vrouwen gaat vol voor doelpunt tegen sterk Wolfsburg

30 oktober 2019, 13:28

FC Twente Vrouwen verloor in het heenduel van de achtste finale in de Champions League met liefst 6-0 van VfL Wolfsburg, toch heeft trainer Tommy Stroot een duidelijk doel voor de return in Enschede woensdagavond. Hij wil iets doen dat nog geen enkele club uit Nederland lukte: "Geschiedenis schrijven door als eerste Nederlandse club te scoren in de achtste finale", zei hij.

Tegenover TC/Tubantia ging hij in op het treffen in de Grolsch Veste, waar een kleine tweeduizend supporters worden verwacht. "We spelen misschien wel tegen de Champions League-winnaar van dit seizoen. Er zit zoveel balans in die ploeg", vindt de Duitse trainer, die ondanks de kansloze uitgangspositie wel met de sterkste elf begint, vermoedelijk in tegenstelling tot de opponent.

Keepster Daphne van Domselaar sluit zich op de clubsite aan bij de woorden van haar coach. "We weten dat Wolfsburg goede speelsters heeft, maar daar zullen we niet zo veel aan kunnen doen. We zullen vooral onszelf moeten verbeteren", vindt de keepster. "We moeten uiteraard genieten van dit podium. Maar natuurlijk we zullen ook goed moeten verdedigen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen