Transfervrije Honda duikt op trainingsveld van Vitesse op

30 oktober 2019, 13:06

Keisuke Honda (33) gaat meetrainen met Vitesse. De middenvelder krijgt vermoedelijk een kans om zich te bewijzen in Arnhem, waar ze veel (aanvallende) middenvelders moeten missen vanwege blessures. De Japanner is momenteel transfervrij en hard op zoek naar een nieuwe club, mede omdat hij als dispensatiespeler in beeld wil blijven voor de Olympische Spelen van volgend jaar. 

Eerder al liet Honda weten open te staan voor een nieuwe uitdaging en bood zijn diensten openlijk aan bij AC Milan en Manchester United. Eerder dit seizoen trainde hij al mee bij VVV-Venlo, al was dat duidelijk alleen om zijn conditie op peil te houden. Eerder speelde hij wel voor die Limburgse club in de Eredivisie, alvorens hij bij CSKA Moskou, AC Milan en CF Pachuca terechtkwam.

Lees ook: Honda gaat conditie op peil houden bij oude liefde VVV

Vitesse heeft met Charly Musonda, Hillary Gong en Oussama Tannane momenteel drie creatieve aanvallend ingestelde spelers die met een zware blessure kampen en voorlopig allemaal niet inzetbaar zijn voor de Arnhemmers. Riechedly Bazoer werd recentelijk uit de selectie gezet, waardoor Leonid Slutsky nog minder opties had, maar hij is alweer in genade aangenomen.

Of Honda in beeld komt om een van de afwezigen te vervangen, zal moeten blijken, mede omdat hij het vooralsnog alleen zelf heeft aangekondigd. Op de officiële kanalen van Vitesse is nog niets gemeld over de Japanner, die bovendien als hij komt een flink salaris zal moeten krijgen, omdat hij een speler is van buiten de Europese Unie. Met Mo Allach (bij VVV-Venlo) en Slutsky (bij CSKA) treft hij wel twee oude bekenden in Arnhem, via wie deze 'stage' ongetwijfeld geregeld is. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen