'Koeman gunt Stengs debuut in voorlopige Oranje-selectie'

30 oktober 2019, 07:38

Calvin Stengs mag zich verheugen op een plaats in de voorselectie van het Nederlands elftal. De buitenspeler van AZ maakt een uitstekende periode door en wordt door zijn goede spel vermoedelijk beloond door Ronald Koeman. De bondscoach zou de aanvaller hebben laten weten dat hij een plek in de voorlopige selectie gaat krijgen.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Woensdag komt de voorlopige selectie naar buiten voor de beslissende EK-kwalificatieduels met Noord-Ierland (uit) en Estland (thuis) en daarin zal dus zeer vermoedelijk de naam van Stengs te zien zijn. Volgens de ochtendkrant zou de bondscoach zelfs het voornemen hebben om hem ook bij de definitieve selectie te halen.

Eerder nog liet de keuzeheer de aanvaller links liggen: dat had mede te maken met de belangrijke wedstrijd voor Jong Oranje, maar ook omdat hij zijn EK-kwalificatiegroep bij elkaar wilde houden. Desondanks erkende hij wel het talent van de AZ'er en vond hij dat Stengs het uitstekend deed. Vermoedelijk doet hij het momenteel zo goed, dat hij vond niet meer om hem heen te kunnen in de nieuwe voorselectie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen