Bosz bekert verder, Schalke 04 maakt het zich onnodig moeilijk

29 oktober 2019, 22:39   Bijgewerkt: 29 oktober 2019, 22:44

Peter Bosz staat met Bayer Leverkusen in de achtste finale van de DFB Pokal. Leverkusen boekte een minimale zege op Paderborn (1-0). Schalke 04 liet Arminia Bielefeld - de nummer twee van de 2. Bundesliga - nog gevaarlijk dichtbij komen, maar won wel: 2-3

Bayer Leverkusen - Paderborn 1-0

Leverkusen verdiende de 1-0 voorsprong bij rust, maar het doelpunt van Lucas Alario had waarschijnlijk niet mogen tellen. De doelpuntenmaker stond buitenspel, echter is er in deze fase van de DFB Pokal nog geen videoscheidsrechter actief. Die Werkself vergat daarna het duel te beslissen en kreeg Paderborn twee grote mogelijkheden op de gelijkmaker. Tot opluchting van Bosz bleef de 1-1 uit en meldt Leverkusen zich in de achtste finale.

Arminia Bielefeld - Schalke 04 2-3

Schalke maakte het zich nog onnodig moeilijk tegen Arminia Bielefeld. Na de doelpunten van Alessandro Schöpf en Benite Raman (twee keer) leek er geen vuiltje aan de lucht voor Die Königsblauen. Maar plotsteling maakte de thuisploeg in de laatste twintig minuten twee doelpunten. Fabian Klos en Cebio Soukou brachten Bielefeld helemaal terug in de wedstrijd. Vanaf dat moment raakte Schalke weer bij de les en trok het de bekerzege over de streep.

Lees ook:

- Schreuder probleemloos verder

Bayern wint in DFB Pokal met grote moeite van Bochum

Uitslag:

Darmstadt 98 - Karlsruher 0-1

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen