Man in vorm Perez zorgt voor puntenverlies Atlético Madrid

29 oktober 2019, 20:59

Atlético Madrid heeft nagelaten om goede zaken te doen in La Liga. De formatie van Diego Simeone kwam dinsdag op voorsprong bij Deportivo Alaves, maar trok die marge geheel tegen eigen gebruik in niet over de streep. Er werd met 1-1 gelijkgespeeld bij de middenmoter.

De Madrilenen hadden zeventig minuten nodig om op voorsprong te komen bij Alaves en deden dat via Alvaro Morata. De spits stond tien pas tien minuten in het veld, maar maakte wel zijn derde goal in de laatste drie duels. Oud-Ajacied Lisandro Magallan zag er bij het doelpunt niet goed uit. Atlético Madrid hield dit seizoen al zeven keer in elf duels de nul en leek daardoor op weg naar de winst.

Toch lukte het Jan Oblak niet om ook dinsdag zijn doel schoon te houden. Tien minuten voor tijd schoot aanvaller Lucas Perez prachtig raak in de verre hoek na een fraaie individuele actie. Het was alweer zijn vijfde goal in de laatste vijf duels en de treffer zorgde voor puntenverlies voor de topploeg.

Atlético Madrid staat bovenaan in Spanje, met evenveel punten als Granada, maar kan FC Barcelona vanavond weer zien passeren. De Catalanen spelen, met Frenkie de Jong in de basis, tegen Real Valladolid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen