DFB Pokal: Schreuder probleemloos verder, blamage voor FC Köln

29 oktober 2019, 21:18

Alfred Schreuder heeft met Hoffenheim zonder problemen de achtste finale van de DFB Pokal bereikt. Na rust nam de nummer tien van Duitsland afstand van MSV Duisburg (0-2), spelend in de 3. Liga. FC Saarbrücken (Regionalliga Südwest, vierde niveau) zorgde voor een stunt door FC Köln uit het bekertoernooi te knikkeren.

MSV Duisburg - Hoffenheim 0-2

De Nederlandse inbreng werd verzorgd door Vincent Vermeij aan de zijde van Duisburg en Joshua Brenet en Jürgen Locadia aan de kant van Hoffenheim. Vermeij en Locadia werden in de tweede helft beiden gewisseld, Brenet speelde negentig minuten mee. Het Duisburg van Vermeij hield ruim een helft stand tegen Hoffenheim. Daarna maakten de bezoekers het verschil. Vanuit de omschakeling sloeg Florian Grillitsch toe, een paar minuten later strafte Sargis Adamyan een fout van Duisburg af. Daarmee was het verzet van Duisbrug gebroken en speelde Hoffenheim het duel rustig uit.

FC Saarbrücken - FC Köln 3-2

Köln moet zich diep schamen. De nummer zestien van de Bundesliga verslikte zich lelijk in Saarbrücken. In een sensationeel duel leek Köln aanvankelijk een blamage nog te voorkomen. Door doelpunten van Christopher Schorch en Gillian Jurcher keek Köln in de tweede helft tegen een 2-0 achterstand aan, maar die werd weggepoetst door Jonas Hector en Simon Terrode. Maar in blessuretijd kon Saarbrücken nog één keer aanzetten. Een schot in de linkerhoek van Tobias Janicke deed Köln de das om.

Overige uitslagen

Hamburger SV - VfB Stuttgart 1-2 (na verlenging)

SC Freiburg - Union Berlin 1-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen