Halilovic en Bruijn krijgen in bekerduel de kans bij Heerenveen

29 oktober 2019, 18:24

Alen Halilovic en Jordy Bruijn zijn bij sc Heerenveen buiten de basis gevallen, maar kunnen woensdag weer eens laten zien wat ze in huis hebben. De middenvelders maken woensdag tegen Excelsior Maassluis hun opwachting in de basisploeg.

De spelers vervangen Rodney Kongolo en Joey Veerman, die afgelopen weekend tegen FC Groningen nog in de basis stonden. Kongolo en Veerman hebben last van lichte klachten, zegt trainer Johnny Jansen tegen de Leeuwarder Courant. "Maar als we een topwedstrijd moesten spelen, was de kans groot geweest dat ze beiden aan de bak moesten."

Heerenveen treft met Excelsior Maasluis de nummer tien van de Tweede Divisie. "Het is een ploeg die aardig kan voetballen. Maar of ze specifieke kwaliteiten of zwaktes hebben? Nee, het is vooral een heel degelijk elftal", legt Jansen uit. De coach weet dat zulke uitwedstrijd soms ineens een lastige klus kunnen worden. "Het is voor ons taak om er meteen bovenop te zitten en super scherp te starten. Het ideaalplaatje zou zijn dat we snel met 3-0 voorkomen, zodat we de wedstrijd rustig uit kunnen voetballen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen