Liverpool met jeugdkeeper Kelleher tegen Arsenal, zonder Shaqiri

Liverpool met jeugdkeeper Kelleher tegen Arsenal, zonder Shaqiri

29 oktober 2019 – Liverpool start woensdagavond in de League Cup tegen Arsenal met de jonge keeper Caoimhin Kelleher in het doel. Ondanks de aanwezigheid van Alisson Becker en Adrián krijgt de twintigjarige goalie het vertrouwen. "Net als tegen MK Dons vinden we het belangrijk dat jonge spelers een kans krijgen in de League Cup", zei Pepijn Lijnders.De Nederlandse assistent nam van Jürgen Klopp de persconferentie over. Kelleher stond tegen MK Dons in de eerste ronde van de League Cup ook onder de lat en dat gebeurt vermoedelijk opnieuw. "Hij speelde die wedstrijd goed en bereidt zich voor op een nieuwe wedstrijd. Voor hem is het bijzonder om nu ook op Anfield in actie te komen", dacht Lijnders, die aangaf dat Joël Matip en Xherdan Shaqiri niet inzetbaar zijn.

Laatstgenoemde kampt al langere tijd met hamstringproblemen en ligt nog minimaal tot de volgende interlandbreak uit de roulatie, terwijl ze met Matip (knieblessure) ook zeer terughoudend zijn. "We moeten Joël de tijd geven om echt te genezen", zei de Nederlander, die wel goed nieuws had over Mohamed Salah die tegen Manchester United voortijdig werd gewisseld en de laatste tijd met pijntjes kampte.

"Mo voelt zich goed, de wissel was vooral uit voorzorg", aldus Lijnders. "Alle anderen zijn ook fit en hongerig om een goede wedstrijd neer te zetten."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 12 december 2019

  2. woensdag 11 december 2019