Linthorst na vroege wissel weer in de basis voor bekerduel VVV

29 oktober 2019, 13:34

Evert Linthorst begint woensdagavond gewoon weer in de basis bij VVV-Venlo in de bekerwedstrijd tegen Groene Ster. De negentienjarige middenvelder werd afgelopen zaterdag al na een half uur naar de kant gehaald door trainer Robert Maaskant, VVV stond toen al op 2-0 achterstand tegen Fortuna Sittard en Linthorst werd het kind van de rekening.

Maaskant wil niet te veel woorden vuil maken aan de wissel en heeft inmiddels met Linthorst gesproken over de vroegtijdige wissel. "Evert zat niet in de wedstrijd. Daarom wisselde ik hem", zei de trainer in gesprek met de Limburger. "We hebben daar over gepraat en hij was het met me eens. Meer is het niet. Of je nu 19 of 29 bent, in het eerste elftal van VVV worden keuzes gemaakt op basis van professionaliteit."

In de wedstrijd tegen de amateurs van Groene Ster zal Maaskant in ieder geval niet beginnen met doelman Thorsten Kirschbaum en middenvelder Lee Cattermole: het duo krijgt rust. "Die spelen niet, maar wij benaderen Groene Ster zoals iedere andere tegenstander. We hebben ze een aantal keer bekeken en geanalyseerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen