NAC-verdediger Rösler blij dat rode kaart geseponeerd is

29 oktober 2019, 09:24

NAC Breda-speler Colin Rösler werd vrijdagavond tegen Roda JC met een directe rode kaart van het veld gestuurd, maar is 'gewoon' inzetbaar in het bekerduel met FC Emmen dinsdagavond. De verdediger werd namelijk vrijgesproken na zijn rode prent, hetgeen geen verrassing is aangezien hij de bal speelde bij de overtreding waarvoor hij werd weggestuurd en een penalty tegenkreeg.

"Natuurlijk voelde het oneerlijk, iedereen heeft gezien wat er is gebeurd. Ik raakte de bal, dat lijkt me genoeg toch?", zei Röseler tegenover BN/De Stem. "Ik ben blij dat de rode kaart geseponeerd is en dat ik weer kan spelen." Het duel met de Limburgse club werd zonder hem overigens wel verloren: 4-2.

Lees ook: Onterechte rode kaart NAC Breda tegen Roda JC geseponeerd

Trainer Ruud Brood is uiteraard blij weer over Röseler te kunnen beschikken, maar heeft geen goed woord over voor arbiter Siemen Mulder. "Vanaf de bank kon ik al zien dat er niet veel aan de hand was en later op de beelden was te zien dat de scheidsrechter op een verre afstand liep. Het breekt de wedstrijd; we zaten er goed in, controleerden en dan krijg je zoiets. Het is een blunder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen