Onrust bij Groningen-directie: Klaver thuis na onenigheid

29 oktober 2019, 08:10   Bijgewerkt: 29 oktober 2019, 08:39

Het is momenteel onrustig in de directie van FC Groningen. Commercieel directeur Robbert Klaver zit thuis na een verschil van inzicht met zijn collega's waardoor een directe breuk dreigt. Zijn twee collega's in de driekoppige directie dachten dat het beter is om even een pauze in te lassen en zoeken nog naar een oplossing.

Dat schrijft het Dagblad van het Noorden. Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus zijn de andere twee directieleden, waarbij Klaver had gehoopt om de functie van eerstgenoemde te krijgen toen Hans Nijland vertrok. Hij had jarenlang met hem samengewerkt en solliciteerde ook om diens opvolger te worden, maar tevergeefs. Gudde kwam over van Excelsior en werd op die positie benoemd. 

In de afgelopen tijd kwam er ontevredenheid binnen de directie, waarna men om tafel ging. "Uit het gesprek kwam naar voren dat er verschil van inzicht en visie is", bevestigt Gudde. "We hebben besloten een time out in te gelasten. Verder kan ik er op dit moment niets over zeggen, behalve dat er wat ons betreft snel en op een goede manier duidelijkheid moet komen over de situatie."

Klaver wil zelf niet ingaan op de onrust bij FC Groningen: zeker is dat er snel een passende oplossing moet komen, omdat hij op dit moment thuis zit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen