Krul hoopt op terugkeer in het Nederlands elftal

28 oktober 2019, 21:17

Tim Krul hoopt dat bondscoach Ronald Koeman hem binnenkort weer een keer uitnodigt voor het Nederlands elftal. De doelman van Norwich City weet dat de Oranje-staf zijn verrichtingen volgt. Afgelopen weekend deed Krul van zich spreken door tegen Manchester United twee penalty's te keren.

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat Krul zijn laatste interland speelde. De 31-jarige doelman stond zo'n vier jaar geleden voor het laatst onder de lat bij Oranje. "Ze houden me in de gaten. Ze zijn blij dat ik weer op het hoogste niveau speel. Voor mij is het taak dit gewoon te blijven doen en belangrijk blijven voor mijn elftal. Dan komt het Nederlands elftal hopelijk ook weer", aldus Krul bij Peptalk van Ziggo Sport.

Krul heeft eens in de zoveel weken contact met Patrick Lodewijks, de keeperstrainer van het Nederlands elftal. "Gisteren kreeg ik een appje dat hij de beelden heeft gezien. Ik weet dat ik in de gaten word gehouden, maar ook dat de trainer graag aan een vast elftal vasthoudt. Ik moet gewoon mijn best blijven doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen