Lamprou: "Dit is geen ideale situatie, je bent afhankelijk van"

28 oktober 2019, 17:14

Kostas Lamprou kwam naar Vitesse om eerste doelman te worden, maar hij verloor afgelopen zomer de concurrentiestrijd van Remko Pasveer. Dinsdag in de bekerwedstrijd tegen De Graafschaap mag de Griek zich laten zien. "Natuurlijk zie ik dit als een kans", aldus de 28-jarige sluitpost.

Ook al zou Lamprou morgen een wereldpartij keepen, hij heeft de pech dat Pasveer dit seizoen een betrouwbare indruk maakt. "Aan mij om de focus te houden en te wachten op kansen die gaan komen", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Natuurlijk zijn er moeilijke momenten en ben je teleurgesteld. De vraag is soms ook hoe lang je die focus kan volhouden. Maar we hebben een fijne groep en daar haal ik dagelijks plezier uit. Het enige wat ontbreekt zijn speelminuten."

Lees ook: Lamprou maakt Vitesse-debuut in eerste ronde KNVB Beker

In deze fase van zijn carrière wil Lamprou dolgraag spelen. "Daarom heb ik in principe ook voor Vitesse gekozen. Het is belangrijk geduld te bewaren. Dat heb ik van mijn vader geleerd die me dat ook altijd heeft gezegd. Alleen ben ik zelf nogal ongeduldig. Dit is geen ideale situatie, je bent namelijk afhankelijk van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen