Ribéry door het stof na duwen grensrechter: "Het spijt me enorm"

28 oktober 2019, 17:02

Franck Ribéry heeft via Twitter zijn excuses aangeboden voor de duw die hij zondag na afloop van de wedstrijd tussen Fiorentina en Lazio (1-2) gaf aan een grensrechter. De Fransman was zijn emoties niet de baas nadat de arbitrage in de slotfase een doelpunt van de Romeinse club goedkeurde. Volgens Ribéry had Jordan Lukaku voorafgaand aan de goal van Ciro Immobile een overtreding gemaakt.

Dat Ribéry een grens heeft overschreden door de assistent-scheidsrechter een duw te geven, beseft hij zich terdege. "Het spijt me enorm voor gisteravond. Ik bied mijn teamgenoten, de coach en de fans mijn excuses aan. Ik wil meneer Passeri (de grensrechter, red.) ook mijn excuses aanbieden. Ik was zeer geagiteerd en verdrietig. Hopelijk begrijpt hij dat", aldus de routinier.

Zijn actie na de wedstrijd zou Ribéry zomaar een fikse schorsing kunnen opleveren. "Ik wil altijd op het veld staan en mijn teamgenoten helpen. Ik ben voor de stad en de club naar Florence gekomen. Ik vind dat Fiorentina meer aandacht verdiend, dezelfde aandacht als andere clubs, voor het geweldige werk dat we hier iedere dag verrichten", besluit de Franse aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen