Stegeman met PEC naar Zeeland: "Wij moeten in die koker. Punt"

28 oktober 2019, 16:42

John Stegeman is met PEC Zwolle op zijn hoede voor Hoek, de tegenstander in de eerste ronde van de KNVB Beker. Hij speelt dinsdag met zijn ploeg in Zeeland tegen de nummer twee van de Derde Divisie. In de verre uitwedstrijd (heen en terug bijna zeshonderd kilometer) gaat Stegeman niet rouleren.

Bij PEC ontbreken Mustafa Saymak (lies), Michael Zetterer (elleboog) en Thomas Bruns (schouder) in ieder geval. "Er zullen noodgedwongen wat wijzigingen zijn, maar het is niet mijn bedoeling om te rouleren", zegt Stegeman tegen De Stentor. Na het treffen met Hoek wacht vrijdag de thuiswedstrijd tegen Ajax. "Ik ga wel kijken wie fit genoeg is om in een kort tijdsbestek drie wedstrijden volle bak te spelen."

Stegeman weet dat er ieder seizoen amateurverenigingen zijn die stunten tegen profclubs. "Sla de boeken er maar op na. Elk jaar weer. Ajax verloor bij SC Cambuur, Vitesse van Swift. Maar wij moeten in die koker komen. Punt. Dat is het enige wat telt", aldus de PEC-trainer, zonder Hoek tekort te doen. "Hoek is geen misselijk ploegje, maar dat zijn ze allemaal niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen