Bazoer biedt excuses aan en gaat 'aan problemen werken'

28 oktober 2019, 14:18

Vitesse-middenvelder Riechedly Bazoer gaat de komende tijd gebruiken om aan zijn gedrag te werken. Via zijn twitteraccount reageert hij op het feit dat hij weer is aangesloten bij de A-selectie in Arnhem en hoopt vurig op een nieuwe kans bij de fans, want hij belooft beterschap. "Ik ga aan mijn problemen werken", zei hij.

"Ik ben blij dat het team mij na mijn excuses weer accepteert in de groep en mij de kans heeft geboden om terug te keren", aldus Bazoer, die zijn hand in eigen boezem steekt na het incident van afgelopen week. "Allereerst wil ik ook graag via deze weg mijn excuses aanbieden voor wat er is gebeurd. Dat had niet moeten gebeuren. Ik baal ervan dat ik de club, de staf en het team in een kwaad daglicht heb gesteld."

Lees ook: Bazoer biedt excuses aan en is weer erg snel terug bij Vitesse

Diverse ploeggenoten gaven zaterdag min of meer nog aan dat hij wel echt met een goed verhaal moest komen, wilde hij weer in genade aan worden genomen. Aanvoerder Bryan Linssen zei zelfs dat Bazoer welkom was, als hij hulp zou zoeken. Dat is blijkbaar gebeurd, want Bazoer is alweer aangesloten bij de A-selectie en wordt in het KNVB Beker-duel met De Graafschap zelfs in de basis verwacht.

Ook trainer Leonid Slutsky – wie hij voor de tweede maal zou hebben beledigd in zijn tijd bij Vitesse – zei eerder al dat de bal bij Bazoer zelf ligt. Na het duel met Heracles Almelo (1-1) kregen de speler en trainer eerder al een keer ruzie in de fitnessruimte van Papendal. Aanleiding daarvoor was de reactie van de middenvelder nadat hij tijdens de nabespreking kritiek op zijn spel kreeg. Dergelijke incidenten hoopt Bazoer achter zich te laten: "Daarnaast wil ik het verleden achter mij laten en op een positieve manier vooruitkijken", aldus de middenvelder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen