Bosz mogelijk zonder Havertz, Sinkgraven en Wendell afwezig

28 oktober 2019, 13:57

Peter Bosz moet het in de DFB-Pokal mogelijk stellen zonder sterspeler Kai Havertz. De talentvolle middenvelder kampt met wat pijntjes en ontbreekt net als Sven Bender mogelijk tegen SC Paderborn dinsdagavond. Linksachter Wendell is sowieso nog steeds niet inzetbaar voor de Nederlandse coach, die ook Daley Sinkgraven, Charles Aranguiz en Leon Bailey sowieso moet missen.

Dat zei de coach tijdens de persconferentie. Ondanks de afwezigen wil Bosz zeker winnen van Paderborn. "Het is een belangrijke wedstrijd voor ons. We hechten veel waarde aan de beker", zei Bosz, die geen makkelijk duel verwacht. "Ze hebben het ons niet gemakkelijk gemaakt in de competitie. We hebben gewonnen, maar het lag vaak open. Voor de neutrale toeschouwer was het aantrekkelijk, als coach had ik liever controle gehad."

Op de openingsspeeldag werd er uiteindelijk wel gewonnen van SC Paderborn met 3-2, maar de coach is daarom niet zeker van een zege in de DFB-Pokal. "Ondanks dat ze op de laatste plaats staan in de Bundesliga, gaan we ze niet onderschatten. Ze tonen altijd mentaliteit", waarschuwde Bosz zijn elftal, dat ook nog altijd niet in grootste vorm verkeert.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen