Te Wierik: "Wat zit zo'n man in dat hokje in Zeist dan te doen?"

28 oktober 2019, 12:55

Mike te Wierik begrijpt er helemaal niets van: waarom kreeg sc Heerenveen een penalty voor de handsbal van Deyovaisio Zeefuik? En waarom ging de bal niet op de stip toen Ricardo van Rhijn hem vasthield in de zestien? "Het is weer een leuke VAR-middag zo. Het lijkt wel Comedy Capers. Het gaat er elke week over", is de aanvoerder van FC Groningen duidelijk.

"Ik snap er niets meer van. Zeefuik kan zijn hand er toch niet afhakken?", zegt Te Wierik in het Dagblad van het Noorden. "Hij wordt geduwd en krijgt vervolgens die bal op zijn hand. In mijn ogen kan hij daar niets aan doen en is er zeker geen opzet in het spel. Wat zit zo'n man daar in dat hokje in Zeist dan te doen? Hij kan dit zelf toch ook zien? Het slaat helemaal nergens op."

KNVB: liever geen ingreep bij handsbal van Groninger Zeefuik

Te Wierik vindt dat hijzelf een zuivere penalty verdiende. "Van Rhijn trekt overduidelijk aan mijn shirt. Hij zei na afloop zelf tegen mij dat hij geluk had gehad. Het was gewoon een honderd procent strafschop, maar die wordt ons dan om één of andere reden onthouden. Leg het mij maar uit. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik kan best leven met de 1-1. Dat is het niet (...) Misschien zeg ik nu wel te veel, gaat dit tegen me werken, maar ik wil gewoon eerlijk zijn. Ik irriteer me mateloos en ik ben oprecht niet de enige."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen