Bazoer biedt excuses aan en is weer erg snel terug bij Vitesse

28 oktober 2019, 10:38   Bijgewerkt: 28 oktober 2019, 11:46

Bijzonder nieuws uit Arnhem: Riechedly Bazoer keert per direct terug bij de spelersgroep van Vitesse. De middenvelder heeft zijn excuses aangeboden bij de selectie van Leonid Slutsky en staat maandag zelfs al weer op het trainingsveld bij de Arnhemmers. Dat is eerder dan verwacht: zijn situatie zou over het bekerduel met De Graafschap heen getild worden.

Hoewel Leonid Slutsky al had aangegeven dat de bal bij Bazoer lag en de deur wat hem betreft zeker niet dicht was richting de middenvelder, is de snelheid van zijn rentree wel erg verrassend. Diverse ploeggenoten gaven zaterdag min of meer nog aan dat hij wel echt met een goed verhaal moest komen, wilde hij weer in genade aan worden genomen. Dat is blijkbaar gebeurd, want Bazoer – die maandag zelf ook tekst en uitleg geeft – is alweer aangesloten bij de A-selectie.

Lees ook: 'Verbannen Bazoer ontbreekt sowieso ook in Vitesse's bekerduel'

Jay-Roy Grot, met wie Bazoer in de clinch lag, reageerde eerder al op het voorval. "Er was een akkefietje met mij en Bazoer en dat is uit de hand gelopen. Er was een reactie op een reactie en dat werd heviger en liep vervolgens uit de hand. Ik kan er verder niet zoveel meer over zeggen", liet de aanvaller weten. Ook keeper Remko Pasveer hield de boot voor Bazoer niet af.

"Hij moet laten zien dat hij weet dat hij fout heeft gezeten en dat hij daaraan wil werken. Dan is hij weer van harte welkom. Zo staan wij als groep daarin", aldus de goalie. Het incident zou de tweede keer zijn geweest dat Bazoer botste met Slutsky. Na het duel met Heracles Almelo (1-1) kregen de speler en trainer ruzie in de fitnessruimte van Papendal. Aanleiding daarvoor was de reactie van de middenvelder nadat hij tijdens de nabespreking kritiek op zijn spel kreeg, volgens De Gelderlander. Bazoer werd toen in genade aangenomen nadat hij zijn excuses had aangeboden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen