Club Brugge vermoedelijk ook tweede CL-duel zonder Vormer

28 oktober 2019, 10:04

Club Brugge moet het zeer vermoedelijk in de komende week in de Champions League ook nog doen zonder Ruud Vormer. Hoewel de Belgen in beroep zijn gegaan tegen de schorsing van liefst drie duels, is de zaak door de UEFA nog altijd niet behandeld en de kans is klein dat dát voor het treffen met Paris Saint-Germain, over anderhalve week, wel gebeurt.

Dat vertelt Ruud Vormer tegenover Het Nieuwsblad. "Ik weet niet wanneer de UEFA zich erover zal buigen. Ik heb gehoord dat het nog weken kan duren", vertelt hij over zijn schorsing. Hoop op de return met PSG, van wie het eerste duel met 0-5 werd verloren, heeft Vormer dan ook amper meer. Wel wil hij tegen Galatasaray – normaliter het derde duel van zijn schorsing – van de partij zijn.

"Ik hoop dat ik die derde wedstrijd tegen Galatasaray kan spelen. Die wordt belangrijk", aldus Vormer, die werd geschorst voor 'beledigend taalgebruik' richting scheidsrechter Georgi Kabakov. Hij zou 'F*** you' hebben gezegd. "Dat is toch niet heel erg? Als ik nu wat meer dingen had gezegd, begreep ik het wel", aldus Vormer. "Ik hoor van Simon Mignolet dat ze het in Engeland allemaal tegen elkaar zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen