Van 't Schip volgt met Kiomourtzoglou volgende Eredivisie-speler

28 oktober 2019, 09:36

De Griekse enclave in de Eredivisie wordt mogelijk verder uitgebreid. Middenvelder Orestis Kiomourtzoglou werd zaterdagavond bekeken door John van 't Schip, de bondscoach van Griekenland. De Heraclied is dit seizoen een onbetwiste basisspeler, maakt een goede indruk en kan dus mogelijk uitkomen voor Griekenland.

Dat schrijft TC/Tubantia. Kiomourtzoglou kreeg twee weken geleden een uitnodiging voor Duitsland Onder 21 jaar, het land waarvoor hij ook mag uitkomen omdat hij werd geboren in München. De 21-jarige voetballer beschikt echter ook over een Grieks paspoort, het land dat hij eveneens mag vertegenwoordigen.

Lees ook: Van 't Schip maakt indruk: "Ik ben geen Harry Potter"

Kiomourtzoglou heeft nog geen keuze gemaakt tussen beide landen en kan zodoende nog op een (toekomstige) uitnodiging van Van 't Schip ingaan. De Nederlandse coach liet eerder Eredivisie-spelers Pantelis Hatzidiakos (AZ) en Willem II'ers Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis debuteren bij de nationale ploeg van Griekenland. PSV'er Konstantinos Mitroglou kwam onder Van 't Schip nog niet in actie, terwijl voor de overige twee Griekse spelers in de Eredivisie een oproep niet aan de orde is. Keepers Kostas Lamprou (Vitesse) en Georgios Strezos (Willem II) hebben namelijk geen basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen