Boadu: "Pas in de winter zeggen of we titelkandidaat zijn of niet"

27 oktober 2019, 21:44

Myron Boadu had met twee treffers voor rust een groot aandeel in de zege van AZ op bezoek bij PSV. De spits maakte zijn vijfde en zesde goal van het seizoen en kijkt tevreden terug op de wedstrijd. Wel vindt hij het nog te vroeg om over een titel te spreken.

"We hadden een hele goede dag. Als je 0-4 wint in een topper heb je het heel goed gedaan, dat hadden we vooraf niet kunnen zeggen", zei hij in gesprek met FOX Sports. "Het speelde natuurlijk wel mee dat zij een paar belangrijke spelers misten, maar wij hebben het ook goed gedaan." Boadu maakte vlak voor rust zijn eerste goal na een heerlijke pass van Calvin Stengs. "Ik weet wanneer ik moet gaan lopen als hij de bal heeft. Ik ging lopen, nam hem goed aan en schoot hem binnen. Ik vond ons nog slordig aan de bal, en pas na de tweede goal bewaarden we meer de rust. Daarna was de wedstrijd ook wel een beetje klaar", stelde hij. 

AZ staat door de overwinning op PSV op de tweede plek en heeft zes punten achterstand op Ajax. De spits die onlangs zijn debuut maakte in Jong Oranje vindt het nog te vroeg om over een titel te praten. "Pas in de winter kunnen we zeggen of we titelkandidaat zijn of niet. We moeten het gewoon per wedstrijd bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen