Ten Hag: "Dit was onze beste eerste helft van de competitie"

27 oktober 2019, 19:37

Erik ten Hag had na de 4-0 overwinning op Feyenoord louter goede woorden over voor zijn ploeg. Bij rust stond zijn ploeg al met 4-0 voor en de trainer noemt het dan ook 'de beste eerste helft van de competitie'. De trainer is blij met het vertoonde spel, maar weet dat zijn ploeg nog een lange weg te gaan heeft.

"Alle elementen die we vooraf hadden bedacht kwam eruit. Dit was onze beste eerste helft van de competitie", zei Ten Hag tegenover Ajax TV. "Vooral die eerste goal, dat is fantastisch. Zo wil je het graag zien. Ik heb bij vlagen echt genoten van mijn ploeg." Ajax wervelde in de eerste helft met speels gemak langs Feyenoord. In de tweede helft kwam Ajax niet meer tot scoren, terwijl het toch een groot aantal kansen kreeg om de score uit te breiden. "De tweede helft was minder, maar de eerste helft was zo goed dat kun je niet zolang volhouden. We hebben genoeg momenten gehad in tweede helft. Al met al is het een uitstekende wedstrijd met een 4-0 overwinning."

Op de vraag of Ten Hag dit grote verschil had verwacht was de trainer duidelijk. "Dit is een wedstrijd op zich. Dit is gewoon een fantastische prestatie van ons. We mogen er even van genieten, maar het is nog een hele lange weg. We moeten focus houden en aan het team blijven bouwen. We hebben nog heel veel te realiseren, we spelen nog in de Champions League en daar willen we ook overwinteren. Het is nog een hele lange weg", besluit de keuzeheer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen