Linthorst al na halfuur gewisseld: "Hij speelde slecht"

27 oktober 2019, 09:31

Robert Maaskant baarde zaterdagavond opzien door clubtopscorer Evert Linthorst al na halfuurtje te wisselen. De trainer van VVV-Venlo was simpelweg ontevreden over het spel van zijn pupil en besloot al vroeg in de wedstrijd in te grijpen. Fortuna Sittard leidde op dat moment met 2-0 en won uiteindelijk met 4-1.

Linthorst, dit seizoen al vier keer trefzeker, werd na 28 minuten naar de kant gehaald. "Omdat hij slecht speelde", liet de trainer weten aan FOX Sports. "Dit is een hele belangrijke wedstrijd voor ons. Dan moeten we allemaal megascherp beginnen. Evert zat écht niet in de wedstrijd. Niet in de uitvoering en niet op zijn normale niveau. Dat is de reden dan we hem eraf hebben gehaald. Ook omdat we iets anders zijn gaan doen."

De vroege wissel vindt Maaskant 'lullig' voor Linthorst. "Maar hij is een uitstekende prof die de komende wedstrijden zijn kop weer omhoog zal krijgen. Ik heb hem een hand gegeven, nu zit hij in de bus. Ik vind dat hij even rust moet hebben. Het kan goed zijn dat hij woensdag weer speelt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen