Deur staat op een kier voor Bazoer: "De bal ligt bij hem"

27 oktober 2019, 08:53

Vitesse verloor zaterdagavond met 0-2 van ADO Den Haag, maar achteraf ging het vooral veel over de verbanning van Riechedly Bazoer. De 23-jarige middenvelder werd in aanloop naar de wedstrijd in de GelreDome 'tot nader order' uit de selectie gezet. Zijn teamgenoten en trainer hebben hem echter nog niet afgeschreven.

Bazoer werd verbannen nadat hij op een training in een ruzie met Jay-Roy Grot verzeild raakte en zowel zijn teamgenoot als trainer Leonid Slutsky uitschold. "Het is een ingewikkelde en complexe situatie", erkent de Russische oefenmeester in gesprek met Omroep Gelderland. "We hebben ook met de mensen rondom Bazoer te maken. Nee, ik weet niet wat en wanneer er iets gaat gebeuren. Maar we wachten op zijn stap."

De ervaren doelman Remko Pasveer onderschrijft de woorden van zijn coach. "De bal ligt bij hem. Hij moet laten zien dat hij weet dat hij fout heeft gezeten en dat hij daaraan wil werken. Dan is hij weer van harte welkom. Zo staan wij er als groep in", aldus de keeper, die ook bijval krijgt van aanvoerder Bryan Linssen. "Hij heeft helaas ergens de verkeerde afslag genomen. Ik hoop dat hij hulp krijgt om ervoor te zorgen dat dit hem niet meer overkomt. Maar bij ons als spelers gaat de deur nooit dicht. Het is namelijk een genot om met hem te spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen