Captain Memphis zorgt eindelijk voor opsteker bij Lyon

26 oktober 2019, 22:11

Het kwakkelende Olympique Lyon heeft mede dankzij een treffer van Memphis Depay het competitieduel tegen FC Metz gewonnen. De Franse formatie zegevierde met 2-0 en dat betekende de eerste competitiezege in negen wedstrijden.

Het klinkt bijna onvoorstelbaar, maar de driepunter was pas de derde competitieoverwinning van dit seizoen. Een twaalfde plaats is tot nog tie de oogst na elf wedstrijden en een trainerswissel bij Olympique Lyon, waar Memphis Depay zich onttrekt van de malaise.

Zo ook in eigen huis tegen FC Metz, waar Lyon zich een half uur lang stukbijt op de stugge verdediging. Totdat Memphis, die de aanvoerdersband droeg, de bal op dertig meter van het doel oppikt, zich langs drie tegenstanders werkt met een zuivere schuiver de 1-0 binnenschiet. Kort daarna besliste Moussa Dembélé het duel vanaf de strafschopstip.

Dankzij de verdiende overwinning staat Lyon dus twaalfde, maar de situatie blijft penibel. De degradatiestreep is slechts twee punten van de Champions League-deelnemer verwijderd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen