Lampard ziet Chelsea imponeren: "Ik heb van mijn ploeg genoten"

26 oktober 2019, 21:32

Frank Lampard is trots op zijn Chelsea na de eenvoudige 2-4 overwinning bij Burnley. De manager van de Londenaren zag dat Christian Pulisic voor het eerst zijn stempel echt op een duel drukte en met een hattrick van groot belang was voor de nieuwe nummer vier van de Premier League.

Pulisic werd voor 64 miljoen euro overgenomen van Borussia Dortmund, kort voor het transferverbod. De Amerikaan kreeg in de eerste paar weken nauwelijks speeltijd, maar maakte tegen Ajax indruk als invaller. Zijn basisplaats tegen Burnley bekroonde hij met drie goals.

Lampard legt in gesprek met Engelse media uit waarom hij de buitenspeler rustig brengt. "Hij heeft amper een week vakantie gehad afgelopen zomer. Hij kwam met een fors prijskaartje naar ons toe en wilde zich meteen laten gelden. Ik heb hem echt moeten afremmen en breng hem heel bewust rustig om zo het beste uit hem te halen. Ik ben ontzettend blij voor Christian."

Over het spel was de voormalig middenvelder ook te spreken. Chelsea won de laatste zeven officiële duels en is de matige seizoenstart te boven gekomen. "Ik heb van mijn ploeg genoten. We moeten nu niet gaan zweven. We hebben goed gespeeld, maar kunnen nog beter", aldus Lampard

De matchwinner zelf straalde ook van oor tot oor na zijn eerste hattrick als prof. "Dit is mijn eerste hattrick als profvoetballer. Ik vergat zelfs bijna de wedstrijdbal mee te nemen. Gelukkig werd ik eraan herinnerd door mijn ploeggenoten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen