Lewandowski is niet te stoppen: "Hij is van wereldklasse"

26 oktober 2019, 19:30

Bayern München gaat met een tevreden gevoel het weekend in. De topclub uit Beieren won met 2-1 van Union Berlin en is vooral heel erg blij met spits Robert Lewandowski, die scoorde en daarmee een record vestigde.

Lewandowski is de eerste speler die de eerste negen competitiewedstrijden scoort in de Bundesliga. Zijn seizoenstotaal staat al op liefst dertien goals. In gesprek met Kicker laat hij weten dat de mijlpaal hem weinig doet. "Ik denk niet na over hoeveel doelpunten ik heb gemaakt, maar hoeveel we er gewonnen hebben. Ik ben niet gericht op record. Ik hoef daar niets van te weten, want de motivatie moet hoog blijven."

Zelfs de tegenstander liet zich lovend uit over Lewandowski. "Hij is van wereldklasse", laat Union-verdediger Neven Subotic weten. "Alles wat hij doet, is met overzicht. Hij bewijst elke dag dat hij een van de beste spitsen ter wereld is."

Thomas Müller roemt ook de verdediging van Bayern, die alleen na een strafschop moest buigen. "Ik heb het gevoel dat we, behalve de penalty's, helemaal niets hebben weggegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen