Ajacied Martinez: "Senesi heeft steun en vertrouwen nodig"

Ajacied Martinez: "Senesi heeft steun en vertrouwen nodig"

26 oktober 2019 – Lisandro Martinez gunt Marcos Senesi een mooie tijd bij Feyenoord. De beide Argentijnen staan zondag in de Klassieker tegenover elkaar. Waar Martinez zich moeiteloos aanpaste bij Ajax, verloopt de start van Senesi in Rotterdam met horten en stoten. "Bij Feyenoord moeten ze hem nog leren kennen", aldus Martinez.

"We hebben een goede relatie en ik hoop dat Marcos een mooie tijd tegemoet gaat in Nederland", zegt Martinez in het Algemeen Dagblad. "We hebben geregeld contact met elkaar. Het is normaal dat je even moet wennen aan een nieuwe omgeving. Dan is alle hulp welkom, dat heb ik ook gemerkt. Marcos heeft steun en vertrouwen nodig, want hij kan heel goed voetballen. Hij heeft veel techniek, heeft oog voor de voetballende oplossing, is een slimme en rustige speler, maar ook kopsterk."

Voor beiden is het de eerste Klassieker. "Ik kijk er naar uit. Ik houd van het pure voetbal en in derby's komt dat aspect altijd het beste tot uiting. Sinds de wedstrijd tegen Chelsea gaat het veel over de Klassieker. Mooi, want rivaliteit in het voetbal brengt ook passie met zich mee", aldus Martinez.

gerelateerd