Tagliafico: "In Spanje snel gele kaarten, in mijn spel een nadeel"

26 oktober 2019, 10:01

Nicolas Tagliafico denkt dat de Engelse competitie beter bij hem past dan de Spaanse. "Vanwege het weer en de Spaanse taal denken mensen misschien dat ik een voorkeur heb voor La Liga. Maar ik weet het niet zeker", aldus de linksback van Ajax.

"Elke competitie heeft zijn voordelen en zijn nadelen. In Spanje trekken de scheidsrechters heel snel gele kaarten en dat is met mijn spel een nadeel", legt Tagliafico uit in De Telegraaf. "In Engeland is het meer fysiek, dus voor mij beter, omdat er meer is toegestaan."

In ieder geval moet een nieuwe woonplaats voor Tagliafico vergelijkbaar zijn met Amsterdam. "Want dat voelt echt als mijn thuis. In Argentinië is het gevaarlijker. Zeker voor voetballers, omdat er veel overvallen en berovingen zijn. Daar is het onmogelijk om twaalf uur of één uur 's nachts mijn hond nog uit te laten. Dat ik dat hier kan, is goud waard. Prachtig. Ik voel me veilig en goed."

Maar met zijn toekomst als voetballer is Tagliafico momenteel niet bezig. "Dat komt misschien in maart, april of mei. Ik ben er alleen op gefocust weer de dubbel te winnen en weer zo'n mooi seizoen in de Champions League te beleven. Vorig seizoen werd deze vraag ook gesteld en ik zit nu nog bij Ajax, met heel veel plezier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen