NAC witheet op Mulder: "De stoom komt echt uit mijn oren"

NAC witheet op Mulder: "De stoom komt echt uit mijn oren"

25 oktober 2019 – Voor de tweede keer op rij heeft NAC Breda verloren in de Eerste Divisie. De ploeg uit Brabant ging vrijdag met 4-2 ten onder tegen Roda JC en was niet blij met arbiter Siemen Mulder. De scheidsrechter gaf liefst twee penalty's aan de thuisploeg."We moeten natuurlijk eerst naar onszelf kijken vandaag", begint trainer Ruud Brood zijn analyse op de clubwebsite. "Het eerste doelpunt valt uit een corner dat mag niet gebeuren. Daarna maken we een goede gelijkmaker. Uit wederom een standaard situatie komen zij op 2-1. daar hebben we het in de rust over gehad. Daarna maken we weer een goede goal en ben je klaar om ze de doodsteek te geven. Dan belandt die bal van Ilic op de paal en uit de tegenstoot volgt een aanval van Roda waaruit zij een penalty krijgen en wij een rode kaart."

"Dat is in mijn ogen een schandalige beslissing", zegt Brood. "Colin Rosler heeft fantastisch gespeeld. We moeten hem nu beschermen. De stoom komt echt uit mijn oren. Ik heb tegen de scheidsrechter gezegd: Ik hoop dat je gelijk hebt. Het is natuurlijk frustrerend om op deze manier te verliezen."

Door de nederlaag ziet NAC de achterstand op De Graafschap en SC Cambuur oplopen. Beide koplopers hebben drie punten meer.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 januari 2021

  2. vrijdag 15 januari 2021