Grot: "Akkefietje met mij en Bazoer is uit de hand gelopen"

25 oktober 2019, 12:54

Jay-Roy Grot kreeg het deze week aan de stok met Riechedly Bazoer, maar excuses ontving hij nog niet van de verbannen middenvelder. "Of ik dat vreemd vind? Hij gaat er maar mee om hoe hij er mee om wil gaan, ik ben gewoon rustig", aldus de aanvaller.

"Voor mij is het geen groot probleem. Ik denk alleen niet dat dit op het trainingsveld hoort, maar dat is aan hem", zegt Grot tegen Omroep Gelderland. De vlam sloeg woensdag op de training in de pan, waarna Bazoer van de training werd gestuurd. Grot: "Er was een akkefietje met mij en Bazoer en dat is uit de hand gelopen. Er was een reactie op een reactie en dat werd heviger en liep vervolgens uit de hand. Ik kan er verder niet zoveel meer over zeggen."

Grot staat ervoor open om de strijdbijl met Bazoer te begraven, maar legt de bal bij hem. "Ik heb ook geen probleem met hem. Het is gebeurd", aldus Grot. Voorlopig is Bazoer tot nader orde uit de selectie gezet. Eerder dit seizoen zou hij ook al ruzie hebben gehad met Leonid Slutsky en zijn er naar verluidt meerdere kleine voorvallen geweest. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen