Zlatan: "Als ik wegga, weet niemand meer wat de MLS is"

25 oktober 2019, 11:27

Zlatan Ibrahimovic speelde in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) mogelijk zijn laatste wedstrijd in de Major League Soccer. De Zweedse spits werd met zijn club Los Angeles Galaxy door stadsgenoot Los Angeles FC uitgeschakeld in de play-offs om de landstitel. Na de 5-3 nederlaag weigerde hij duidelijkheid over zijn toekomst te verschaffen.

Ibrahimovic (38) beschikt bij LA Galaxy over een contract dat aan het einde van het kalenderjaar afloopt. "Het is nog te vroeg om over mijn toekomst te praten. Ik heb nog een contract voor twee maanden. We zullen zien wat er gebeurt. Als ik blijf, dan is dat goed voor de MLS, want dan kijkt de hele wereld mee. Maar als ik wegga, weet niemand meer wat de MLS is", aldus de spits tegenover ESPN.

Voor hij de pers te woord stond, liep Ibrahimovic behoorlijk gefrustreerd het veld af richting de spelerstunnel. Toen een fan Los Angeles FC iets naar hem schreeuwde, reageerde hij door naar zijn kruis te grijpen. Mogelijk was dat de laatste actie van de Zweed in de MLS.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen