Toornstra verbaast zich: "Ié weet het zelf ook: gewoon heel dom"

25 oktober 2019, 07:57

Ook Jens Toornstra keek met grote verbazing naar de actie van Edgard Ié. Met een onbegrijpelijke handsbal veroorzaakte de Feyenoord-verdediger een strafschop. "Dat zag er vrij vreemd uit, zo hoog die handen", zegt Toornstra.

"Hij weet het zelf ook: gewoon heel dom. Dit zijn momenten in het heetst van de strijd, helaas gebeuren dit soort dingen", aldus Toornstra in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar ik wil me daar niet te veel op focussen. Het gaat erom hoe we zelf beginnen. We spelen op dit moment zonder zelfvertrouwen." Want al voor de handsbal speelde Feyenoord dramatisch. "We leverden alle ballen in, zonder enige vorm van druk van de tegenstanders. Als je zo zwak begint, kom je niet lekker in de wedstrijd."

En dan wacht zondag ook nog de Klassieker tegen Ajax. "Als we er helemaal geen vertrouwen in zouden hebben, kunnen we net zo goed thuis blijven. Dit moeten we zo gauw mogelijk vergeten. We moeten proberen op nul te beginnen en met frisse moed richting die wedstrijd gaan. Dat is lastig, want we spelen met weinig zelfvertrouwen. Het is moeilijk om te draaien, maar je moet de hoop nooit opgeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen