Bergwijn over blessure: "Misschien moeten laten wisselen"

24 oktober 2019, 23:16   Bijgewerkt: 24 oktober 2019, 23:27

PSV-aanvaller Steven Bergwijn liep in de eindfase een hamstringblessure op donderdagavond tegen LASK Linz (0-0), maar liet zich niet vervangen. Trainer Mark van Bommel voerde daarop een dubbele wissel door en was daarmee door zijn wissels heen, maar uiteindelijk bleek Bergwijn toch niet fit genoeg om fatsoenlijk door te gaan. "Misschien had ik me wel moeten laten wisselen", erkende de PSV'er enigszins moeizaam.

Tegenover FOX Sports werd Bergwijn gevraagd naar het ongelukkige moment. Op het moment dat hij vanaf de kant gevraagd werd hoe het was, ging het nog wel goed. "Maar daarna werd het krampgevoel erger en werd het stijver. Ik dacht dat ik nog wel even kon spelen", zei hij. Hoewel de spits op het veld bleef staan, kon hij door z'n kwetsuur vrijwel geen bijdrage meer leveren. "Het gaat nu op zich wel goed, maar we moeten morgen echt kijken hoe het gaat."

Over de wedstrijd zelf was Bergwijn wél tevreden. "We hebben goede kansen gehad, ikzelf ook. Maar misschien dacht ik een paar keer te lang na", zei hij over het missen van die mogelijkheden. "Zulke wedstrijden heb je er ook tussen, we hebben genoeg kansen gecreëerd, ze gingen er alleen niet in", baalde Bergwijn. "Dat is een beetje pech. Ik denk dat we ons redelijk hebben hersteld van afgelopen weekend (de nederlaag tegen FC Utrecht, red.). Alleen jammer dat je niet wint, we laten twee punten liggen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen