Boadu blijft kritisch: "We zijn nog lang niet waar we willen zijn"

24 oktober 2019, 22:22

Ondanks de overtuigende 6-0 zege op Astana blijft AZ-spits Myron Boadu kritisch. De nog altijd maar achttienjarige aanvaller vindt dat de Alkmaarders nog meer doelpunten hadden kunnen scoren tegen de zwakke Kazachen. Het vertrouwen is na drie wedstrijden zonder overwinning wel terug.

AZ kwam vijf minuten voor rust op 1-0, maakte daarna de 2-0 en scoorde in het laatste kwartier van de wedstrijd nog vier keer. "Het eerste halfuur was best lastig. We kwamen er wel een paar keer doorheen, maar de eindpass was net niet goed. Na de 1-0 was hun verzet gebroken. Toen gingen we vol door en was het een leuke wedstrijd om te spelen", aldus Boadu tegenover FOX Sports.

"We hadden nog meer kunnen scoren, maar 6-0 is over het algemeen wel een goed resultaat", zegt hij met gevoel voor understatement. "Als je ziet hoe ze de eerste twee wedstrijden speelden, had ik niet verwacht dat we tot dynamische aanvallen konden komen. Na de 1-0 wisten we dat er veel ruimte zouden komen omdat zij wilden komen. Uiteindelijk maken we nog vijf keer een goal."

De dikke zege heeft het vertrouwen goed gedaan, stelt Boadu. "Maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn. Ik denk wel dat we met vertrouwen naar PSV gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen