United moeizaam langs Partizan, remise Feyenoord-concurrenten

24 oktober 2019, 20:51   Bijgewerkt: 24 oktober 2019, 21:15

Manchester United heeft donderdag uitstekende zaken gedaan in Groep L op bezoek bij Partizan Belgrado. Dankzij een rake strafschop van Anthony Martial (0-1) blijft de Engelse grootmacht niet alleen nog zonder nederlaag in de poule, ook komt het door de zege van AZ bovenaan. Feyenoord gaat door het verlies en de remise bij FC Porto tegen Rangers (1-1) juist van de eerste naar de laatste plek.

Partizan - Manchester United 0-1

Zonder Nederlander Tahith Chong, hij zat niet bij de wedstrijdselectie, trad Manchester United met een flink aantal vaste krachten aan in Servië. Martial, Jesse Lingard, Juan Mata en Harry Maguire stonden bijvoorbeeld in de basisopstelling. Toch had de nummer veertien van de Premier League het niet eenvoudig. Lingard en voormalig NAC Breda-speler Umar Sadiq hadden het aluminium geraakt, voordat United de strafschop verdiende.

Martial stuurde voormalig Vitesse-keeper Vladimir Stojkovic de verkeerde kant op en kroonde zichzelf zo tot matchwinner. Hoogstaand was het geen seconde in Servië, waar Stojkovic in het tweede bedrijf zijn doel schoon hield, maar zag dat zijn team uiteindelijk geen punt pakte tegen de Engelse grootmacht. Die zit door de zege op rozen voor de volgende ronde. Maar heel trots zal Ole Gunnar Solskjær er gezien het spelbeeld niet op zijn.

FC Porto – Glasgow 1-1

Door de nederlaag van Feyenoord en het gelijkspel in Portugal gaan de Rotterdammers van de eerste naar de laatste plaats in Groep G. Een wereldgoal van Luis Díaz deed de score openen na ruim een half uur, maar vlak voor de pauze maakte Alfredo Morelos – hij verkeert sowieso in uitstekende vorm momenteel bij het team van Steven Gerrard – gelijk. Beide ploegen komen zodoende op vier punten en blijven daarom boven Feyenoord staan in de poule, al zullen de Rotterdammers niet rouwig zijn om deze remise.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen