Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Uitspraken Seuntjens verbazen Snoei: "Wie is hier de trainer?"

Uitspraken Seuntjens verbazen Snoei: "Wie is hier de trainer?"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 oktober 2019 – De Graafschap-trainer Mike Snoei is verbaasd over uitspraken die Ralf Seuntjens in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht heeft gedaan. Tegenover Omroep Gelderland vertelde de spits dat hij vrijdag als invaller minuten gaat maken. Snoei heeft zijn plannen echter nog helemaal niet gedeeld met Seuntjens.

"Heel concreet is dat ik morgen ga invallen. Dat is het plan. Ik heb na NAC geen reactie gehad en de bedoeling is nu weer wat meer minuten te maken", zei Seuntjens. Volgens Snoei praat de spits voor zijn beurt. "Ik denk dat hij een grote kans maakt dat ie gaat starten. Want wie is hier de trainer? Ralf heeft een hele grote inbreng, maar gelukkig maak ik zelf nog de opstelling", aldus Snoei. 

De trainer gaat snel om tafel met zijn aanvaller. "Hier is namelijk nog geen beslissing over gevallen. Waarom hij dat dan zelf wel zegt? Mogelijk vindt hij zichzelf minder belangrijk dan de trainer zegt. Maar misschien kunnen we Ralf er even bij roepen. Ik vind het namelijk altijd fijn om over iemand te praten als hij er zelf ook bij is."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd