Malen ontbreekt in opstelling PSV tegen LASK Linz

24 oktober 2019, 19:46   Bijgewerkt: 24 oktober 2019, 21:39

Donyell Malen is er niet bij als PSV het donderdagavond in de Europa League opneemt tegen LASK Linz. De clubtopscorer is niet fit en ontbreekt in de selectie van de Eindhovenaren. Ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht (3-0) heeft trainer Mark van Bommel nog enkele wijzigingen doorgevoerd.

Afgelopen weekend kreeg zowel Nick Viergever als Jorrit Hendrix rood in De Galgenwaard. Eerstgenoemde behoudt zijn basisplaats. Viergever wordt in het centrum vergezeld door Daniel Schwaab, waardoor Timo Baumgartl als bankzitter aan de Europa League-wedstrijd begint. Hendrix behoort - evenals Malen - niet tot de wedstrijdselectie en wordt in de basis vervangen door Érick Gutiérrez. Door de absentie van Malen kent de aanvalslinie van PSV ook een wijziging. Niet Bruma, maar Cody Gakpo begint bij de Eindhovenaren. De Portugees neemt plaats op de bank, evenals Kostas Mitroglou.

PSV kan donderdag tegen LASK een enorme stap zetten richting overwintering in de Europa League. De Eindhovenaren wonnen de eerste twee groepswedstrijden en staan drie punten voor op Sporting en LASK. Rosenborg is nog puntloos.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Sadílek; Rosario, Ihattaren, Gutiérrez; Doan, Bergwijn, Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen