Stam bijt van zich af: "Senesi is geen aankoop van mij"

24 oktober 2019, 18:55

Feyenoord betaalde afgelopen zomer vele miljoenen voor de komst van Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger kwam nog maar drie keer in actie voor de Rotterdamse club en heeft tot dusver weinig indruk gemaakt. Tegen Young Boys begint Senesi donderdagavond voor de tweede keer in de basis. Vlak voor de aftrap van het duel in Bern wordt Jaap Stam gevraagd naar de Argentijn.

"Over elke speler denken we na. Wie laten we spelen? We moeten wel even wat uit de wereld helpen: het is geen aankoop van mij. Elke speler, Marcos ook, wordt bekeken door heel veel mensen, ook door andere scouts. Uiteindelijk wordt er dan een oordeel geveld of we het wel of niet moeten doen. Zo gaat het in zijn werk, het is niet alleen aan mij", aldus Stam tegenover FOX Sports.

"Iedereen krijgt kritiek, Marcos ook. Die wordt onder een vergrootglas gelegd", gaat Stam verder. "Hij is een jongen die rustig is en zijn kwaliteiten kan brengen. Dan moet je hem af en toe ook de kans geven", luidt de uitleg van de trainer waarom hij vasthoudt aan Senesi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen